نماینده مردم آذربایجانغربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: در جهان شیعه و سنی، دلسوزترین طبقه برای احیای تمدن نوین اسلامی و بازیافتن استقلال مسلمانان، عالمان دینی هستند.
عرفان آیجان، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه آنکارا با حضور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با سید قاسم ناظمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در آنکارا دیدار و گفتوگو کرد.
مدیر حوزه علمیه شیخ شلتوت ارومیه گفت: مسلمانان ایرانی و کل جهان باید منویات امام خامنهای را در مورد تمدن اسلامی مدنظر خود قرار دهند چون این تمدن اسلامی یکی از اهداف دین مقدس اسلام و رسول خدا(ص) بوده است.
امام جمعه و جماعت مسجد فاروق اعظم ارومیه با تأکید بر اینکه هر زمان عدالت در جامعه برقرار باشد و تمامی آحاد بشری به حق و حقوق شهروندی و مادی خود برسند تمدن نوین اسلامی محقق میشود گفت: در این راستا پس از دوره رسول خدا(ص) شاهد حکومتهای دینی بوده که قرنها بر مردم با عدالت حکومت کردند.
مسئول نهاد نمایندگی ولیفقیه در سپاه شهدای آذربایجانغربی گفت: تنها تمدنی که میتواند به بشریت راه عزت و سعادت و آبرومندی را نشان دهد تمدن اسلامی است و به همین سبب امام خامنهای تأکید بسیاری بر تمدن نوین اسلامی دارند.
امام جمعه اهلسنت ارومیه گفت: نقش علمای دینی در تمدنسازی، پایهریزی و در معرفی تمدن نوین اسلامی برای اینکه بتواند در مقابل تمامی هجمههای دشمن، آن را به درستی معرفی کرده تا مردم آن را شناخته و به این تمدن بازگردند، بسیار برجسته است.
رئیس دانشگاه ارومیه گفت: ایران در طول تاریخ با بهرهگیری از میراث تمدنی گذشته و الهام از عناصر اصلی اسلام، در حدود هشت قرن سرآمد فکری و علمی جهان بود که افتخار بزرگی است.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه ارومیه گفت: علوم و تمدن بشری توسط پیامبران احیا شد و در نهایت با بعثت حضرت محمد(ص)، انقلاب علمی و دانشی در جهان پدید آمد و معجزه ایشان نیز قرآن مجید بود.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بیتردید فرهنگپذیری از دیگران باید وجود داشته باشد و نقاط مثبت فرهنگ جهانی را پذیرفت چون نباید درهای فرهنگ را به سمت فرهنگ جهانی بست و این در حالی است که نباید در این زمینه خود را باخت و دچار خودباختگی فرهنگی نشد
دبیر علمی نخستین همایش بینالمللی جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی گفت: هماکنون تمدن پیشرفته غرب با تمامی شعارهای بشردوستانه و حقوق بشری و با دستاندازی به کشورهای اسلامی و استعمار آنان سبب نزاع و کشمکشهای بین المللی شده است که نمونه بارز آن را امروز وجدانهای بیدار در لبنان و غزه مشاهده و قضاوت میکنند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجانغربی گفت: زنان هویت خود را در انقلاب اسلامی و یا در جنگها، بازتعریف کردند و نشان دادند که آنها زن منزوی شرقی و یا زن غربی ملعبه نیستند بلکه نشان دادند که میتوانند موثر باشند.
معاون فرهنگی مرکز اسلامی آذربایجانغربی گفت: بیتردید اگر مسلمانان برای اتحاد جهان اسلام برنامهریزی نداشته و اراده قوی نسبت به آن نداشته باشند هیچ کاری را نمیتوانند انجام دهند اما اگر برنامهریزی دقیقی برای نجات فلسطین داشته باشند و اتحادیه جهان اسلام نیز به معنای واقعی کلمه شکل گیرد، موفقیت حاصل خواهد شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: امروز که مقام معظم رهبری افق تمدن نوین اسلامی را بشارت دادند، بدون تردید میتوانیم قرآن و سرمایه قرآن را به عنوان مطمئنترین نسخه برای رسیدن به قله تمدن اسلامی به بشریت معرفی کنیم.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی؛ با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد اسلامی، گفت: یکی از مؤلفه های رسیدن به تمدن نوین اسلامی؛ توانمندی اقتصادی است.
دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور، گفت: قرآن کریم در زمان صدر اسلام رسیدن تمدن اسلامی به دوران اوج و شکوه خودش را برای انسان ها بشارت داده است.
فرمانده سپاه قم گفت: برای رسیدن به قله و تمدن نوین اسلامی باید نسبت به حمایت و تقویت پیشرانهای آن مانند ارتقای کارکرد مساجد و تربیت نیروی مؤمن و انقلابی توجه لازم صورت گیرد.